• Annedalskyrkan (map)
  • 10 Albin Holms Backe
  • Västra Götalands län, 413 46
  • Sweden

Vi lever nu i den ljusa tiden. Sommaren. Vi lever också i en del av världen där det senare blir mörkt. Mörkret varar länge och det sätter sin prägel på oss, får oss att söka varandra och värmen i gemenskap. Vi i Sångensemblen Amanda vill med vår vinterföreställning få publiken att känna kylan och mörkret men också få syn på det som gör oss till varandras värmande gemenskap. Vad är det? En jacka som hängs på en huttrande främlings axlar? Att gå tillsammans in i något okänt? En klang av röster som får solen att gå upp igen? Vi vill besjäla och besjunga vintern, mörkret, ljuset och människorna som lever däri.

Det har snart gått 20 år sedan vår senaste julföreställning hade premiär. Kom och dela vår nya vinterföreställning med oss!

Biljetter finns HÄR!