VÄLKOMMEN TILL AMANDAS TEATER

AMANDAS TEATER

Nordostpassagen 61 C
413 11 Göteborg

Kurser, konserter och föreställningar

Konserter, teaterföreställningar och föreläsningar och mycket annat spännande är en del av programmet på Amandas Teater. Titta gärna på vårt utbildningsutbud där du finner rytmik för barn, teater, Scenisk kör och andra workshops för både nybörjare och sångare på avancerad nivå.

HYRA LOKALEN?

Amanda håller till i stora fina lokaler i Nordostpassagen Göteborg. Amandas Teater används ofta till föreställningar konserter och repetitioner. Lokalerna är anpassade för rullstol. Hörslinga finns ej.

Till teaterdelen hör en stor foajé och en blackbox på ca 100 kvm Det finns också tillgång till kök och toaletter, PA-anläggning samt ljusutrustning. Max antal 75 pers.

Är du intresserad av att hyra lokalen, tillfälligt eller kontinuerligt, ta kontakt med Karin Marmander, på telefon 0737203917 eller via epost lokal@amanda.nu.

 
 

HÄR HAR HUSERAT

STRÅF - rörligt, berörande, instrumenten och rösterna samtalar med åhörarna och varandra. Poesin virvlar runt i högröstade toner, mystiska sekvenser och klangrika ackord.

De fyra medlemmarna i STRÅF utgör såväl en vokalkvartett som en stråkkvartett och presenterade Movements på Club Amandas premiär 2015-12-11

MY QUIET COMPANION - Singer/Songwriter-låtar med kryddiga influenser från folk, visa, pop, country och americana.

Sånger om himmel, jord, kärlek och stenar blandas med berättelser ur vardagen om tillvarons stora frågor och små detaljer. Akustisk känsla, stark närvaro, tre gitarrer, dobro, mandolin, stompboard, sväng och stämsång.

Dessa fantastiska låtskrivare var en av akterna under den strålande premiären på Club Amanda 2015-12-11.