DETTA HÄNDER PÅ TEATERN

VÄLKOMMEN TILL CLUB AMANDA!

Häng med kompisar i vår fräscha foajé! Ett utmärkt alternativ till fredagsmyset i soffan. Njut av musik, teater och sång i vår teater. En stunds filosofiska samtal i baren. Sångare ur Sångensemblen är där, musik och skratt är där och ny scenkonst är där. 

Club Amanda på Amandas Teater Nordostpassagen 61c - Kom som du är!!!

Kolla AKTUELLT-sidan för nyheter!

Vi samarbetar med kurser.se där du hittar våra kurser.

HYRA LOKALEN?

Amanda håller till i stora fina lokaler i Nordostpassagen Göteborg. Amandas Teater används ofta till föreställningar konserter och repetitioner. Från och med januari 2016 är Amandas teater mer än bara repetionslokal för Amanda, konserter, teaterföreställningar och föreläsningar och mycket annat spännande kommer också vara en del av programmet på Amandas Teater. Titta gärna på vårt utbildningsutbud eftersom medlemmar i Amanda även håller i kurser på Nordostpassagen 61 C. I utbudet finns rytmik för barn, teater, Scenisk kör och andra workshops för både nybörjare och sångare på avancerad nivå.

ÄR DET LEDIGT ÄR DET MÖJLIGT ATT HYRA LOKALERNA

Till teaterdelen hör en stor foajé och en blackbox på ca 100 kvm Det finns också tillgång till kök och toaletter, PA-anläggning samt ljusutrustning. Max antal 75 pers.

Under våren kommer man att kunna hyra kontorsplats mellan mån-fre under kontorstider. Om du som frilansarbetande behöver ett tillhåll med arbetskamrater och tillgång till ett schysst arbetsklimat så är Amandas Kontorslandskap alldeles utmärkt.

Är du intresserad av att hyra lokalen, tillfälligt eller kontinuerligt, ta kontakt med Karin Marmander, på telefon 0737203917 eller via epost lokal@amanda.nu.

 
 

HÄR HAR HUSERAT

 

STRÅFrörligt, berörande, instrumenten och rösterna samtalar med åhörarna och varandra. Poesin virvlar runt i högröstade toner, mystiska sekvenser och klangrika ackord.

De fyra medlemmarna i STRÅF utgör såväl en vokalkvartett som en stråkkvartett och presenterade Movements på Club Amandas premiär 2015-12-11

 

 

MY QUIET COMPANION - Singer/Songwriter-låtar med kryddiga influenser från folk, visa, pop, country och americana.

Sånger om himmel, jord, kärlek och stenar blandas med berättelser ur vardagen om tillvarons stora frågor och små detaljer. Akustisk känsla, stark närvaro, tre gitarrer, dobro, mandolin, stompboard, sväng och stämsång.

Dessa fantastiska låtskrivare var en av akterna under den strålande premiären på Club Amanda 2015-12-11.