Efter vårens succé är Amanda Club tillbaka!

Börja helgen med afterwork och melodikryss på Amandas teater. Vi sjunger frågorna – en blandning av gamla och nya Amanda-hits med långsökta ledtrådar – ni ger svaren. 
Förutom krysset, så blir det framträdanden av Amanda och gäster samt mat & dryck till bra priser.

Denna kväll står Amandas basar för arrangemanget – tunga, basstinna stämmor och en och annan bass drop utlovas.

Tid: fredag 13:e september kl. 18:30
Plats: Amandas Teater, Nordostpassagen 61B-C
Inträde: 120 kr (100 kr för Club-medlemmar vid uppvisande av medlemskort & 80 kr för studenter) Betala i dörren, gärna med Swish.
Förbokning: mejla namn och telefonnummer samt antal personer som bokningen avser till info@amanda.nu. Meddela gärna också om ni tänker äta.
Varmt välkomna! 🎉🎶

AMANDA CLUB - MELODIKRYSS LIVE

Börja helgen med afterwork och melodikryss på Amandas teater! Vi sjunger frågorna – en blandning av gamla och nya Amanda-hits med långsökta ledtrådar – ni ger svaren.

Förutom krysset framträder vi i Sångensemblen Amanda med ett kortare program; ett experimentellt sjok eller ett djärvt konstnärligt språng som kan komma att ta plats i en framtida föreställning. Du får även njuta av en gästartist, hittills har vi haft äran att gästas av Zobop, Caramatu och Pärlband.

NÄR? En fredag i månaden. Spana in vårt kalendarium!
VAR?Amandas Teater, Nordostpassagen 61C
INTRÄDE: 120 kr (100 kr för Club-medlemmar vid uppvisande av medlemskort & 80 kr för studenter) Betala i dörren, gärna med Swish.

Förboka här:

Namn *
Namn
Vi vill även köpa soppa! *