Comment

En doft av Senegal

Video från turnén

Nu finns en video med klipp från resan till Senegal som vi gjorde över nyår 2015-2016. Vi turnerade under ett par spännande, inspirerande, och annorlunda veckor tillsammans med Adama Cissokho, bärare av den senegalesiska sångtraditionen. Vi har tidigare samarbetat med Adama i Sverige vid flera tillfällen, senast under Planetafestivalen i oktober 2015.

Att möta en annan kultur i musiken och dansen sätter spår i hjärtat och själen. Man återvänder hem till det välbekanta med en doft av något annat. Nya möjligheter.

Comment

1 Comment

Kommande föreställning – Beatles!

NY FÖRESTÄLLNING UNDER ARBETE • BEATLESINSPIRATION! 

Under våren och delar av hösten arbetar vi intensivt med en ny föreställning. Premiär beräknas till oktober 2016. Den här gången har vi återigen engagerat en regissör som utmanar oss och vår publik. Källan för inspirationen är Beatles musik. Vi låter den kollidera med oss och vår samtid, andra musikaliska influenser och vår regissör Robert Pukitis.

1 Comment

Comment

Hemma igen

Senegal

Nu har det gått drygt en månad sedan vi återvände från Senegal. Vi håller fortfarande på och smälter alla intryck. Håll utkik efter någon form av spegling av resan här när vi smält klart.

Comment

Comment

VÄLKOMMEN TILL CLUB AMANDA!

Häng med kompisar i vår fräscha foajé! Ett utmärkt alternativ till TV-myset i soffan. Njut av musik, teater och sång i vår teater. En stunds filosofiska samtal i baren. Sångare ur Sångensemblen är där, musik och skratt är där och ny scenkonst är där. 

Håll utkik efter kommande evenemang!

Club Amanda på Amandas Teater Nordostpassagen 61C - Kom som du är!!!

Comment