Comment

Amanda Club 10 maj kl 19:00

amanda club.jpg

Hej alla fans!

Nu är det dags för Amanda club igen! Den 10e maj kommer vi bjuda på en än mer färgsprakande kväll än sist. Uppträdanden, melodikryss och andra överraskningar.

Inträdet kostar 120:- och det finns även en bar där vi säljer både mat och dryck till ytterst förmånliga priser.
Dörrarna slås upp kl.18.30 och 19.00 drar vi igång!

Visst ses vi? Varmt välkomna!!

Comment

Comment

Hyr Amandas Teater!

48386357_514636052278720_9217997967615590400_n.jpg

Behöver du en lokal? Amandas Teater som är belägen mitt i centrala Göteborg har utrymme för alla möjliga aktiviteter så som repetitioner, workshops, yoga, dans, föreställningar m.m och kan även fungera som mötes- och föreläsningslokal. Dessutom till ett ytterst förmånligt pris! Hör av er till oss för mer info och bokning. info@amanda.nu

Comment

Comment

It was fifty years ago today*

Sgt. Pepper taught the band to play...

934c57df9fbdbbaa5e93b55994a4cb9571fd2085.jpeg

...och Beatles musik och gärning lyser lika starka som någonsin!

Efter tretton utsålda föreställningar under höst och vår är vi glada att åter få dela Beatles musik med er på Musikens Hus i Göteborg. Varmt välkomna till nypremiären på HJÄLP! den 12-15:e oktober 2017! Det finns ett evenemang på Facebook, där du kan berätta att du kommer och bjuda med dina vänner. Biljetter finns att köpa på Ticketmaster.

*Ja, just idag för femtio år sedan släpptes Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Beatles legendariska åttonde studioalbum. I föreställningen finns hela eller delar av inte mindre än fyra av låtarna från detta fantastiska album representerade. Hint: denna är inte en av dem.


We don't really want to stop the show
So we thought that you might like to know
That the choir's going to sing a song
and we want you all to come along
So let us introduce to you
another round of shows this fall
Amanda doing Beatles once again

🌞

Comment

Comment

Vi vill väl, men det är så jobbigt!

För er som inte redan sett den på Facebook eller Youtube, här kommer den officiella videon inför föreställningen »HJÄLP!«.

Filmad och editerad av Johan Hogenäs.
Ljud mixat och mastrat av Johan Rask i Rabbit Hole Studios GBG.

Comment

1 Comment

Hjälp!

Hjälp! Ett periskop river upp ett hål i övergångsstället vid Klostergången. Eller är det undergångsstället? En miljon ögon ser alla vilsna människor – var kommer de ifrån?

Vi bor alla i en grå tvåa, men på Pennygången lyser drömmar gula under ytan. Alla har något att dölja, utom jag och en liten, liten apa. Umpa, umpa, goo goo goo joob!

I Slottskogen kör ett magiskt mysterietåg genom mörksvart nattljus. Små pingviner sjunger Hare Krishna för koltrasten med bruten vinge. Tvärs över universum flödar deras sång som ändlöst regn, ner i en pappersmugg.

Här, där, överallt! Här får du sol!

Göteborg | Liverpool
Tiotal | sextiotal
Amanda | Beatles


Regi: Robert Pukitis

Premiär 20:e oktober kl 19:30.
21 oktober kl 19:30, 22 oktober kl 15 & 19:30, 23 oktober kl 15.
23-25 november kl 19:30.
Ca 1,5 timme + paus.


Se evenemang på Facebook för löpande information.

Biljetter finns på KulturpunktenTicketmaster och Pusterviks biljetter.

1 Comment

Comment

En doft av Senegal

Video från turnén

Nu finns en video med klipp från resan till Senegal som vi gjorde över nyår 2015-2016. Vi turnerade under ett par spännande, inspirerande, och annorlunda veckor tillsammans med Adama Cissokho, bärare av den senegalesiska sångtraditionen. Vi har tidigare samarbetat med Adama i Sverige vid flera tillfällen, senast under Planetafestivalen i oktober 2015.

Att möta en annan kultur i musiken och dansen sätter spår i hjärtat och själen. Man återvänder hem till det välbekanta med en doft av något annat. Nya möjligheter.

Comment